Om oss

behind the scenes at Darex

Vi är din framtid

Vi på Darex jobbar alltid för att göra kunden så nöjd som möjligt, vi tar dina tankar och idéer och skapar det visuellt.

Vi vill vara med och förändra framtiden, inte bara framtiden inom webbdesign utan även din framtid. Vi ser potential i allt, så det finns inga dumma frågor.

Digital älskare

Vi drivs av ett brinnande intresse för skapande, och att vi får kombinera det med att hjälpa företag att växa, är en lätt dröm.  

Din hemsida är Din väg in i den digitala världen, därför är det super viktigt att ni kan stå bakom hemsidan och va nöjda med den. Lättaste sättet att uppnå det är genom att lämna över ansvaret till dom som älskar det.

Vi stannar inte för något

Fel och problem är något man alltid stöttar på, men vi på Darex låter inte det stoppa oss. Med ett aktivt jobb och ett uppmärksammat sinne så blir problem inte långvariga.

Vi älskar att utforska

För att lära sig och utvecklas handlar det om att utforska och kliva utanför sin trygghetszon, därför är vi inte blyga med att testa nya saker och idéer.

Vi tar det en bit i taget

Att bygga en hemsida är som att bygga med Lego, men börjar med grunden för att sedan jobba sig uppåt. För att till sist göra allt fin arbete.

Vi håller det simpelt

Vi håller arbetet simpelt för er som kunder, så att det både ska vara lätt att förstå och jobba med själv. Det hårda arbetet lämnar vi till oss.

Your Dream. Our Mission.

Vi tror på hårt arbete och Noggrannhet

Allt börjar med rätt inställning, lägger du sedan till hårt arbete och noggrannhet så går allt. Därför är det så vi jobbar på Darex, vi backar inte för en utmaning.

Behöver du hjälp med antingen en ny hemsida till dig o ditt företag, eller behöver du grafik hjälp med din projekt, kolla in våra tjänster och se vad vi kan hjälpa dig med.

meet Darex

Ansiktet bakom Darex

Christoffer Daréus

CEO

En förändring till det bättre, det är vad vi vill att våra kunder ska känna efter att vi har jobbat tillsammans. Vi gör alltid vårat yttersta för att göra våra kunder så nöjda som möjligt, vi vill att vårat jobb ska vara en anledning till att erat företag växer och utvecklas.

Meet Our Clients

Vi jobbar för dom

Våra kunder är alltid vårat största fokus, att göra dom så nöjda som möjligt och att deras förväntningar uppfylls

Vill du växa din verksamhet ?

we can do it together

Rulla till toppen
small_c_popup.png

hamna efter i den digitala utvcklingen !

Let's have a chat